Fann þessa frábæru uppskrift á meals.com og prófaði í gær. Þvílíkt hnossgæti!
Lyktin meðan þetta var að eldast var þvílík að maður fékk vatn í munninn og var alltaf að stelast til að taka einn og einn bita :)
Ég nenni reyndar ekki að þýða þetta allt, tala ekki allir ensku hérna?

1 small onion, chopped
1 large green bell pepper, chopped
3/4 cup celery, chopped
3/4 cup dry red wine or water
3 cloves garlic, finely chopped
2 cans 14.5-oz. recipe-ready diced tomatoes, undrained
1 1/2 cups water
1/4 cup tomato paste
3 MAGGI Vegetable Bouillon Cubes
1 tablespoon chopped fresh cilantro (kóríander)
1 tablespoon chili powder
1/2 teaspoon cumin
2 cans (15 oz. each) kidney or pinto beans, rinsed and drained
1 sour cream, optional

COMBINE onion, bell pepper, celery, wine and garlic in large saucepan. Cook over medium-high heat, stirring occasionally, for 6 to 8 minutes or until vegetables are tender.
ADD tomatoes with juice, water, tomato paste, boullion, cilantro, chili powder and cumin; stir well. Stir in beans. Bring to a boil; cover. Reduce heat to low; cook, stirring occasionally, for 45 minutes. Serve with sour cream.


Ég bar þetta fram með hvítlauksbrauði og hrísgrjónum. Ofboðslega gott.

Fyrir 3-4

Verði ykkur að góðu!